fbpx

Știm cât de complicat poate fi uneori să alegi între toate ofertele de pe piață. Îți recomandăm furnizori verificați, care oferă servicii de calitate, cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului, astfel încât evenimentul să fie fără surprize neplăcute.

Creatori de modă

Îți recomandăm cei mai buni creatori de modă, cu care lucrăm de atâta timp, pentru ca actorii importanți ai evenimentului tău să se prezinte impecabil!

Design Floral

Florile îți aduc farmec și atmosferă, te fac să te simți fresh și special! Îți recomandăm furnizori de design floral, care să aducă exact acel touch potrivit evenimentului tău!

Entertainment

Vrei cumva un stand up comedian? O trupă de dansatori? Poate cineva care să facă magii cu focul la lumina lunii? Actori care să joace o mică scenetă la eveniment? Sunt aici, pe listele noastre selecte de furnizori testați și super-profesioniști.

Muzică Live și DJ

Muzica ne mișcă corpurile și ne mișcă sufletele! Tu știi dacă vrei să danseze toată lumea sau dacă vrei să stea cu mâinile sus, știi care-i playlist-ul perfect pentru tine și pentru invitați. Noi îți putem recomanda formații și DJ din care poți alege la ce vibrezi mai bine.

Call Now Button