fbpx

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost colectate.

www.moonlightvenue.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificatemai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, prin intermediul acestui site web.

Scopul colectării datelor este de a va putea asigura serviciile noastre, de a va asigura suportul privind solicitarile dumneavoastra primite prin intermendiul formularelor din site.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. La cererea scrisa a clientului datele personale pot fi sterse din baza de date.

Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. Daca noi consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.

 

Call Now Button