Povestea Noastra

deea.and.flo-020

Lasă lumina lunii să-ți aducă magia!

Pentru amintiri care se întipăresc în suflet!

Cu un concept diferit, fresh, modern, care îmbină aerul industrial cu cel urban, „Moonlight Venue – The Magic Factory” îți propune un altfel de scenariu pentru povestea ta. Unul scris de tine, în acord cu personalitatea și nevoile tale. 

În urmă cu câțiva ani, am descoperit poveștile fermecate ale mireselor, organizând petreceri ale burlăcițelor. Știm cât de important e cel mai mic detaliu în momentele semnificative! De data aceasta, mergem înainte în pași de dans în “fabricarea fericirii”, așa că am gândit „Moonlight Venue – The Magic Factory”, locația ideală pentru acel vibe de neuitat. Un loc „altfel”, unde doar lucruri magice se pot întâmpla. 

Trebuie să îți spunem că natura va fi un invitat de seamă în cadrul evenimentului tău. Ne-am îmbrăcat într-un design industrial-urban, în mijlocul naturii și ne-am „fardat” cu lumina lunii. Suntem departe de agitația orașului, dar suficient de aproape încât distanța să nu fie un motiv de întârziere.

Noi creăm cadrul perfect pentru momentele magice, tu vii cu bucuria și cheful de distracție, iar de restul ne ocupăm noi. Pe platoul festiv, îți punem un meniu de experiență, pasiune, recomandări de cei mai buni furnizori, decorat cu zâmbete și voie bune, pentru un eveniment doar cu emoții frumoase!

Patricia a visat să creeze un loc așa cum și l-a dorit ea când s-a căsătorit. Deschis, atipic, frumos, personalizabil. A mers spre Snagov, pentru că Snagovul i-a rămas cald în suflet de la nunta ei, care a ieșit așa cum și-a dorit – veselă, cu stil, cu povești memorabile și oameni dragi alături. În visul Moonlight Venue, i s-a alăturat Simona, cu care se completează foarte bine, mai ales că Simona este master pe tot ce ține de partea culinară a unui eveniment. Prietene bune și partenere de fapte frumoase, Patricia și Simona se asigură că toate detaliile fac parte din povestea visată. Și Robert, fratele Patriciei, le este alături – calculat, organizat și cu o minte analitică, Robert este vocea rațiunii atunci când creativitatea fetelor atinge limite imposibile.

Plănuim împreună

Croim cu eleganță evenimentul tău în cele mai mici detalii, de la catering la decorațiuni și te ajutam cu recomandarea celor mai potriviți furnizori.

Flexibilitate și personalizare

Tu cum simți că ar trebui să fie evenimentul tău? Îți urmăm instinctul, pentru că tu știi cel mai bine, și-l îmbrăcăm în detalii fără cusur!

Bucătărie proprie, cu live cooking

Foto Video

Spațiul Perfect

150 +

de persoane

1500 +

mp de curte

32 +

locuri de parcare

5

grupuri sanitare

Call Now Button